Sofia Vergara en Joe Manganiello zijn zondagavond (lokale tijd) getrouwd in het Amerikaanse Palm Beach.

Dat melden Amerikaanse media.

Het huwelijk werd om 19.00 uur voltrokken tijdens een ceremonie in een goed bewaakt resort in Palm Beach. Vergara, die een unieke jurk vol kraaltjes van ontwerper Zuhair Murad droeg, werd naar het altaar begeleid door haar 23-jarige zoon Manolo.

Haar nichtje Claudia Daniela was haar bruidsmeisje. Verder waren onder anderen de collega's van Vergara uit de serie Modern Family en haar goede vriendin Reese Witherspoon aanwezig. Ook de collega's van Manganiello uit de film Magic Mike bevonden zich onder de vierhonderd gasten.

Kinderziekenhuis

De feestelijkheden begonnen eerder in het weekend al, met een feestje aan het zwembad zondagmiddag en een diner en feest zaterdagavond.

Vergara droeg het hele weekend witte outfits. Het hele feest kostte naar verluidt maar liefst vier miljoen dollar (3,8 miljoen euro). Het stel kreeg geen cadeaus. In plaats daarvan had het stel hun gasten verzocht een donatie over te maken aan een kinderziekenhuis.

De 38-jarige Manganiello vroeg Vergara (43) bijna een jaar geleden ten huwelijk, ongeveer zes maanden na de eerste afspraakjes.