Acteur Johnny Depp maakt zich veel zorgen om zijn 16-jarige dochter. "Je ziet je dochter plotseling veranderen van je kleine meisje in een jonge vrouw."

Dat zei de acteur vrijdag tegen Daily Mail.

"Als je niet oplet, kun je die ontwikkeling zomaar missen. Lily-Rose is al vlot op weg om een jonge vrouw te worden en er is niets dat ik kan doen om het te stoppen. Ze is al opgemerkt door Karl Lagerfeld en als ik haar zo opgetut zie, dan is dat best eng."

Acteren

Lily-Rose is de dochter van Depp en zijn ex-vriendin Vanessa Paradis. Ze werd in juli gekozen als gezicht voor de nieuwe brillenlijn van Chanel.

In april was de 16-jarige al te zien in een modereportage in het Australische tijdschrift Oyster. Ook is ze een carrière als actrice begonnen.

Haar vader vertelt dat hij die carrière niet in gedachten had voor zijn dochter. "Maar dat vindt ze nu eenmaal leuk, het is haar passie. En ze heeft het talent, dus ze moet ook leveren."

Hecht

Depp vertelt dat hij zich altijd zorgen zal blijven maken om zijn dochter. "Hoe volwassen ze ook wordt, dat gaat nooit over. Het is een vader-dochter-ding." 

Depp vertelt dat hij en zijn dochter erg hecht zijn. Toen Lily-Rose in augustus aangaf dat ze niet honderd procent heteroseksueel was, zorgde dat voor sensatie. "Ze kreeg duizenden volgers op social media en iedereen was compleet verbaasd", zegt haar vader. "Maar ik niet. Ik wist het al lang, want ze vertelt me alles."

"Ze is niet bang om wat dan ook tegen me te zeggen. We zijn erg hecht en ik ben heel trots op onze relatie."