Estelle Cruijff voelde zich opgelaten, Charlie Sheen heeft hiv, Anouk is 'vooral bezig met Anouk' en Hanneke Groenteman zou aan de drugs zitten. Een overzicht van de entertainmentwereld afgelopen week.

Bekende mensen hebben constant last van het beroemd zijn. Gewoon een avondje stappen is er niet meer bij, even de hond uitlaten kan niet zonder kiekjes van een paparazzo en zelfs de boodschappen doen zonder te worden aangesproken is verleden tijd.

In Amerika is dat al jaren gaande, maar ook Nederlandse sterren vertellen steeds vaker dat ze niet meer normaal over straat kunnen. Overal naar toe kunnen, maar je nergens vrij voelen, zo beschreef Estelle Cruijff het in LINDA.

En dat is zwaar en moeilijk. "Ik werd geleefd. Ik moest twee keer nadenken voordat ik een stap zette; voor ik iemand in vertrouwen nam", aldus Estelle over de periode waarin ze constant aandacht kreeg van de media.

Constant las ze roddels over zichzelf: wat deed ze met haar dag? Waarom was ze zo afgevallen? Waarom zat ze de hele tijd op Ibiza? De roddelbladen hadden het er maar druk mee.

En Estelle, die voelde zich er ellendig door. Hoewel ze die periode als zwaar ziet, heeft ze toch het gevoel dat ze er iets aan gehad heeft. "Ik heb iets meer reserves gekregen, ik zal minder snel iemand toelaten."

Gelukkig voelt Estelle zich nu eindelijk weer wat beter en heeft ze tijd om keihard aan te poten. Dan lijkt het wellicht logisch dat ze de publiciteit niet meer opzoekt, aangezien ze zo klaar was met alle aandacht, maar dat ziet de voormalig voetbalvrouw toch een beetje anders.

Niet alleen is ze bezig met een eigen sieradenlijn, ook gaat ze mogelijk televisie maken, praat ze met bladenmakers en doet ze nog iets met mode. Genoeg manieren om opnieuw die aandacht te krijgen waar Estelle zo klaar mee was. Aandacht werkt verslavend zeggen ze vaak, wellicht dat Estelle moeite heeft met afkicken?

Bekentenis

Enkele weken geleden schreven verschillende Amerikaanse media ineens over een ster die Hollywood opschrok vanwege een bekentenis. De ster in kwestie zou het hiv-virus bij zich dragen, waardoor verschillende bedpartners zich ernstige zorgen moesten maken.

Het bleef bij een gerucht, tot dinsdag. Charlie Sheen vertelde toen in de Amerikaanse Today Show dat hij degene was die het virus bij zich droeg. En dat hij dat al vier jaar wist, maar het al die tijd geheim had gehouden.

Het geheim bracht hij niet naar buiten omdat hij het nou per se heel graag kwijt wilde, nee, er waren mensen die hem chanteerde en dat ging hem onderhand wel erg veel geld kosten. "Wat mensen vergeten is dat ze hiermee geld afnemen van mijn kinderen. Ik heb mezelf uit deze gevangenis bevrijd."

Sheen weet zeker dat hij niemand heeft geïnfecteerd met het virus, maar enkele bedpartners twijfelen daar aan en hebben de acteur al aangeklaagd. De dames beschuldigen de acteur van fraude en "het toebrengen van emotionele en lichamelijke schade." Sheen zou hen niet hebben verteld dat hij het virus bij zich droeg.

Mocht dat waar zijn dan kan Sheen in de gevangenis belanden. In Californië is het strafbaar om onveilige seks te hebben met iemand en die persoon niet te melden dat je het hiv-virus draagt. Ex-vriendin Bree Olson heeft al gezegd dat dit haar is overkomen.

Het is te hopen voor Charlie dat zijn bekentenis niet voor niets is geweest: om het nou te doen om geld te besparen en dat vervolgens te moeten uitgeven aan advocaten is ook zo naar.

Anouk en Marco

Fans van The Voice of Holland wisten het al langer: tussen Anouk en Marco Borsato botert het niet. De twee doen niet naar tegen elkaar, maar het is overduidelijk dat ze niet elkaars beste vrienden zijn. Week na week schrijven Twittervolgers over de vreemde opmerkingen die de twee naar elkaar maken.

Nu kondigde Marco vorige week aan weg te gaan als coach bij The Voice en meteen schreef De Telegraaf dat het allemaal de schuld was van Anouk. "Jaagt Anouk alle Voice-coaches weg?".

Marco liet zich er deze week niet helemaal over uit, want ging niet direct in op de geruchten, maar wel maakte hij een opmerking over zijn collega. "Anouk is Anouk en die is vooral bezig met Anouk."

En Marco, die bedoelt het allemaal niet zo slecht. Hij wil best met Anouk praten. "Maar als zij niet met me wil praten, dan praten we niet. Ik ben heel open geweest, ben altijd en nog steeds bereid er energie in te steken, maar it takes two to tango."

Anouk heeft ondertussen helemaal niet gereageerd en dat is misschien maar goed ook. De twee moeten toch samen dit seizoen nog afmaken en als ze het allebei heel hard gaan spelen, zou dat wel eens heel erg ongemakkelijk kunnen worden.

De vraag is of Miss Montreal en Ali B na dit seizoen ook reden zien voor vertrek, omdat "hun drukke agenda's" het niet meer toelaten. Nu lijkt het in elk geval allemaal nog toeval te kunnen zijn.

Drugsoma

Hanneke Groenteman leek altijd een vrij keurige, grappige vrouw, maar onlangs hebben we een hele andere kant van haar leren kennen. Bleek ruim twee weken geleden al dat ze "een lul van Charles Aznavour verwijderd" was, blijkt nu dat Hanneke keihard aan de drugs zit!

Voor wie het gemist heeft: Hanneke vertelde in het boek van Claudia de Breij, Neem een geit, dat ze in de jaren 70 het bed heeft gedeeld met de drummer van Aznavour. "Ik was één lul van Charles Aznavour verwijderd".

Aaf Brandt Corstius vertelde in een gesprek met de Varagids dat ze het "belachelijk" vindt als mensen drugsgebruik criminaliseren en haalde daar ook de oma van haar kinderen bij. Dat oma weleens een pilletje neemt.

"Dat is bij ons echt een 'running gag'. Zo van: haha kerst vieren, pilletje erin", aldus Aaf over oma. En die oma, dat is dus Hanneke.

Grapje was het, zo zei Hanneke later tegen AD. Maar wij krijgen het beeld van een dansende Hanneke die hard gaat op een pilletje al niet meer uit ons hoofd.