Jennifer Lawrence is al twee keer gevallen tijdens de Oscars, maar toch zegt ze dat dit niet haar meest beschamende momenten zijn. Er zijn volgens de actrice twee dingen die ze gedaan heeft die nog veel beschamender zijn.

Dat zegt Lawrence in The Tonight Show tegen Jimmy Fallon.

"Iedereen denkt dat ze mijn beschamendste momenten hebben gezien, omdat ik viel tijdens de Oscars, maar er zijn nog twee verhalen die veel beschamender zijn," aldus Lawrence. "Die heb ik nooit eerder verteld omdat ze gewoon zo erg zijn."

Lawrence was in 2013 op een feest in Hollywood waar ze aangesproken werd door een oudere, vriendelijke vrouw. "In mijn hoofd dacht ik: dit is Elizabeth Taylor." Taylor was echter in 2011 gestorven. Lawrence bleef met de vrouw vertellen en was ervan overtuigd dat het Taylor was. "Ze gaf me complimentjes. En ik dacht: ik? Nee! Jij! Jij bent geweldig!"

Daarna had Lawrence pas door dat de desbetreffende vrouw niet Taylor was. "Een vriendin vertelde me dat. Aangezien ik niet wist hoe ik moest reageren, rende ik maar weg."

Video: Jennifer Lawrence vertelt over beschamende momenten

Zonder schoenen

Ook in Parijs gebeurde de actrice iets beschamends. Lawrence was aan het eten in een restaurant, waar ze regisseur Francis Ford Coppola zag, met een grote groep mensen. Na een tijd besloot ze om zich voor te stellen. "Ik liep erheen en merkte dat ik zonder schoenen ernaartoe liep. Ik stelde me voor en zei: 'Ik ben zo'n grote fan. The Godfather!" 

Daarna stelde de actrice zich voor aan de hele tafel en niemand wist wie ze was. "Dus liep ik terug naar mijn tafel. Mijn hele jurk was opengeritst, waardoor ik in mijn blote kont liep. Dus ik liep daar zonder schoenen, in mijn blote kont."