Gregory van der Wiel wil graag kinderen met zijn vriendin Stephanie Bertram, maar ziet het voorlopig nog niet gebeuren. "Je moet het juiste moment kiezen voor een kind."

De 27-jarige voetballer ziet om zich heen dat collega's wel al kinderen krijgen. "Die zijn al getrouwd en hebben een gezin. Wij doen het rustiger aan, onze tijd komt nog."

Sinds twee jaar hebben Van der Wiel en het 21-jarige model een relatie. De drang naar een gezin voelt de speler van Paris Saint-Germain wel, zo vertelt hij aan Story. "Het gaat ook gebeuren. Het lijkt mij geweldig om het vaderschap aan te gaan. Maar daar hebben we nog genoeg tijd voor. Stephanie zit volop in haar carrière, dus een zwangerschap zou nu niet goed uitkomen."

Parijs

Het stel woont samen in Parijs. "Als ik na mijn training thuiskom, gaan we leuke dingen doen. Voor haar werk is Stephanie geregeld van huis, dan mis ik echt mijn maatje."

De 21-jarige Bertram hoopt op een lang leven samen met Van der Wiel. "Daar horen kinderen ook bij. En ook een huwelijk zou ik leuk vinden. Als Gregory mij vraagt, zal ik geen 'nee' zeggen. In Parijs zijn genoeg mooie modehuizen voor een jurk."