Gordon en zijn ex-vriend Patrick de Bruijn hebben elkaar "herontdekt". Wegens een verbouwing verblijft de ex-vriend tijdelijk bij de zanger.

Dat vertelt hij aan Story.

Gordon verbrak zestien jaar geleden de relatie met De Bruijn. Doordat zijn ex-vriend niet thuis kan slapen, logeert hij de komende tijd bij de zanger. "We hebben het samen heel gezellig. Het is net als vroeger. We koken voor elkaar en zitten samen aan tafel."

"En als ik thuiskom van mijn werk, zit Patrick thuis op mij te wachten. Het is een fijn gevoel als er iemand voor je is. Patrick is altijd mijn grootste liefde geweest. Elf jaar lang hebben we lief en leed met elkaar gedeeld. Heel eerlijk, na hem is er nooit meer zo'n grote liefde in mijn leven geweest."

Mooiste periode

De 47-jarige zanger zegt dat zijn relatie met De Bruijn de mooiste periode uit zijn leven was. "Misschien heeft het zo moeten zijn dat zijn huis wordt verbouwd en dat hij tijdelijk bij mij is komen wonen. We hebben elkaar herontdekt! We zijn nu allebei vrijgezel, dus wie weet hoe het verder tussen ons gaat. De liefde is er, die is nooit weggeweest."