De ex-vriendin van Charlie Sheen, Bree Olson, zegt niet op de hoogte te zijn geweest van het feit dat haar ex-geliefde hiv-positief is.

Dat vertelt ze dinsdag bij The Howard Stern Show.

De voormalige pornoactrice had in 2011 een relatie met de Anger Management-acteur. Datzelfde jaar kreeg Sheen te horen dat hij hiv-positief was. "Ik sliep elke avond met hem! En ik wist van niets!", vertelt een verbaasde Olson.

"Hij heeft mij altijd verteld dat hij niets mankeerde. Ik vertrouwde hem gewoon. En we hebben niet elke keer een condoom gebruikt", vervolgt ze. Olson zegt niet hiv-positief te zijn.

Brooke Mueller

Sheen kreeg de diagnose ongeveer vier jaar geleden te horen, hij heeft het toen ook direct zijn toenmalige echtgenote Brooke Mueller verteld. 

De Amerikaan trok aan de bel toen hij lichamelijke kwalen kreeg: ''Aanvankelijk dacht ik aan een hersentumor. Ik kreeg vreselijke hoofdpijn en migraine en ik zweette in bed, ik was twee tot drie nachten achtereen doorweekt. Ik werd met spoed opgenomen in het ziekenhuis. Na een batterij van testen liepen de artsen mijn kamer in en zeiden 'Boem, dit is wat er aan de hand is.'" 

Aangeklaagd

Minstens zes vrouwen hebben zich al gemeld bij een advocaat om Sheen aan te klagen. Wie dat zijn, is niet bekend.

De vrouwen beschuldigen de acteur van fraude en het toebrengen van emotionele en lichamelijke schade. De advocaat laat aan TMZ weten dat naast de zes vrouwen er nog vier een afspraak met hem hebben. Allen claimen ze sex met Sheen te hebben gehad terwijl hij hen niet had geïnformeerd over zijn hiv-status.

Ook Nataly Kenly, een van de andere voormalige 'godinnen' van de vijftigjarige Sheen, zegt tegen TMZ dat ze eveneens van niets wist toen ze seks met hem had.

Infectie

Sheen zegt in het programma uit te sluiten dat hij iemand sinds de diagnose heeft geïnfecteerd. Daarnaast stelt hij niet precies te weten hoe hij het virus heeft opgelopen.

Video: Charlie Sheen is hiv-positief 

Charlie Sheen geeft toe HIV te hebben
Charlie Sheen geeft toe HIV te hebben