Christina Curry vindt het sinds de scheiding van haar ouders moeilijk te geloven dat mensen voor altijd bij elkaar kunnen blijven.

Dat zegt de dochter van Patrica Paay en Adam Curry in de LINDA.

Adam Curry en Paay waren van 1989 tot en met 2009 met elkaar getrouwd en zijn samen de ouders van dochter Christina. Toen Adam Curry een affaire bleek te hebben met Hoogendijk besloot Paay te willen scheiden. 

Christina Curry is nog altijd bezig om een plek te vinden waar ze zich thuis voelt. "Een soort anker."

Verliefd

"Mijn langste relatie duurde drie jaar. Dan kom ik altijd weer iemand tegen op wie ik nog meer verliefd word dan op de vorige," aldus Curry. "Toch hoop ik elke keer dat dit degene is met wie ik oud word."

Curry had sinds 2013 een relatie met zangeres Rianne van Dorst, beter bekend onder de naam Elle Bandita. De twee bevestigden in september 2014 dat ze uit elkaar waren. 

Media-aandacht

Ook zegt Curry in het blad niet meer om te kunnen gaan met media-aandacht. "Ik heb laatst een gewone baan genomen, in een winkel, omdat mijn ziel niet meer kan omgaan met die media-aandacht," aldus Curry. "Het maakt me kapot."

"Ik was twaalf jaar toen er dagelijks camera's over de vloer kwamen, voor de realityserie van mijn ouders, Adam’s Family. Daarin waren ze óf naakt óf ze zeiden iets stoms," aldus Curry. "Ik heb destijds niet zelf kunnen beslissen of ik aan die realityserie mee wilde doen, of niet. Dat hebben mijn ouders voor me bepaald."

De nieuwe LINDA ligt woensdag 18 november in de winkel