Cara Delevingne heeft in 2014 bijna 4,4 miljoen euro verdiend. Het model heeft nog nooit eerder zoveel geld verdiend in een jaar.

Dat meldt Telegraph maandag.

De 23-jarige Delevingne heeft net de administratie voor haar bedrijf Cara & Co ingediend, waaruit blijkt dat ze ongeveer 12.000 euro per dag heeft verdiend. Het model deed in 2014 klussen voor Chanel, Burberry, Topshop en Mulberry. 

Delevingne heeft zich echter in 2015 toegelegd op acteren. Ze is bezig met drie verschillende films die in 2016 zullen verschijnen. De bekendste film van de drie is Suicide Squad, een verfilming van het stripboek van DC Comics. In deze film speelt Delevingne het karakter Enchantress.

Eerder speelde ze al een rol in de film Paper Towns.

Ongenoegen

In de afgelopen maanden heeft Delevingne vaker haar ongenoegen over de modellenwereld geuit. "Het is verschrikkelijk om in een wereld te leven waar je een telefoontje ontvangt van iemand die zegt: 'Iemand zei dat je veel aan het feesten was en je moet afvallen.' Het maakt me zo kwaad," aldus Delevingne tegen Wall Street Journal in mei. "Als je me niet wil boeken, moet je me niet boeken."