Sabia Boulahrouz snapt niet waarom mensen zo'n ophef maken over haar zwangerschap. Dat zegt ze in het SBS6-programma Thuis op Zondag.

De negatieve berichtgeving omtrent haar zwangerschap doet haar pijn: "Ik ben ook een mens, het doet me pijn. Maar ik probeer het te negeren."

Volgens Boulahrouz is haar ex Rafael van der Vaart de vader van het kindje. Ze snapt ook dat de voetballer niet reageert op alle berichten in de media. "Dat is echt Rafael, hij is gewoon geconcentreerd op het voetbal. Dat zal nu niet anders zijn", aldus de 37-jarige Boulahrouz.

Aan presentatoren Kim-Lian van der Meij en Dirk Zeelenberg vertelt de ex-voetbalvrouw dat Van der Vaart niet betrokken is bij de zwangerschap en dat ze nauwelijks contact hebben. Ze noemt hem een goede vader en is ervan overtuigd dat hij, als het kindje er is, de taak als vader op zich neemt.

Afgevallen

Hoewel er een bescheiden buikje te zien is bij de Turks-Duitse, wijt Boulahrouz het ontbreken van een prominente babybuik aan het feit dat ze tien kilo afgevallen is vanwege alle stress nadat de relatie met Van der Vaart stuk liep.

"Bij mijn eerdere zwangerschappen ben ik veel aangekomen, maar nu niet. Ik stop ook niet zomaar alles meer in mijn mond." Ze weet het geslacht van haar baby en zelfs de naam al, maar die wil ze nog even voor zich houden.