AMSTERDAM - Bij de première van 'Ellis in Glamourland', vrijdagavond op het Nederlands Filmfestival in Utrecht, maakten vele 'Bekende Nederlanders' hun opwachting. Naast hoofdrolspeelster Linda de Mol en internationaal bekende diva Joan Collins waren onder andere ook Daphne Deckers, Gerard Joling, Irene Moors en Paul de Leeuw aanwezig.

Bekijk video: Modem/ Breedband

De film 'Ellis in Glamourland' biedt een kijkje in het leven van Ellis (De Mol), een alleenstaande moeder met chronisch geldtekort. Om haar problemen het hoofd te kunnen bieden besluit Ellis in te gaan op de aanbieding van Collins om haar cursus 'How to marry a milionaire' te volgen. Al snel bevindt ze zich in een wereld vol glamour, rijkdom en cocktailparty's.

De sterren plaatsten meteen hun kanttekens bij dit gegeven. Columniste Deckers: "Volgens mij bestaat dat helemaal niet, die wereld van die glitter en die glamour. Ik ben dan ook heel benieuwd waar die film over gaat."

Zanger Joling benadrukt nog maar eens: "Het is altijd een leuk als iemand een beetje centjes heeft, maar de liefde komt van binnenuit, zeg ik altijd." Presentatrice Moors heeft geen behoefte aan een miljonair, 'dat lijkt me reuze ingewikkeld'.

Volgens neef Johnny was Linda de Mol behoorlijk gespannen voor de première. De presentatrice bevestigt dat: "Ik pies in mijn broek, echt waar!"