Rebel Wilson heeft bloemen naar Kendall en Kylie Jenner gestuurd om haar excuses aan te bieden voor het commentaar dat ze over hen gaf op de Australische radio.

De 35-jarige comédienne en actrice zei bij KIIS FM dat ze had geweigerd om met de jongste leden van de Kardashian-familie op het podium te gaan staan tijdens de MTV VMA's. ''Ik werd gevraagd om samen met Kendall en Kylie een award uit te reiken tijdens de VMA's, maar ik zei 'nee, ik doe het liever zelf''', aldus Wilson.

De uitspraak kreeg echter zoveel aandacht door media, dat Wilson heeft besloten om haar excuses aan te bieden. Dat heeft ze gedaan door een boeketje bloemen naar de familie te sturen, meldt ze op Twitter.

Geen hekel

Wilson legde in het interview met KIIS FM nog uit dat ze de Jenners wel aardig vindt. "Ik heb geen hekel aan ze op persoonlijk niveau, maar overal waar zij voor staan, gaat tegen mijn principes in", vervolgt ze. De voluptueuze Wilson probeert een boodschap van zelfacceptatie te verspreiden. De grappenmaker vindt dat de Kardashians dit juist niet doen.

Ook heeft Wilson niet erg veel bewondering voor de manier waarop de Kardashians beroemd zijn geworden. ''Ze staan niet bekend om hun talent. Ik heb erg hard moet werken om op dit punt in mijn leven te komen. Ik bedoel, Kim Kardashian is beroemd geworden dankzij een sekstape, ik ging gewoon naar de toneelschool en werkte keihard.''