Een van de oudste dochters van Harry Mens wist al langer dat haar vader nog een derde gezin had. De televisiemakelaar vertelde dochter Marlous over zijn vijfde kind, maar zij was er al eerder achter gekomen.

Dat vertelt Mens aan Story.

Begin november vertelde de televisiemaker dat hij naast zijn twee dochters bij ex-vrouw Suze en zijn twee dochters bij ex-minnares Mouna, nog een vijfde dochter heeft bij Diana. Dochter Victoria is inmiddels tien jaar oud.

"Toen ik Marlous over mij, Diana en Victoria vertelde, zei ze: 'Oh, dat weet ik al vijf jaar! Ik zag op kantoor dat je maandelijks een bedrag aan haar overmaakte. Toen wist ik genoeg.' Toch heeft Marloes ervoor gekozen er nooit iets over te zeggen. Dat vind ik knap van haar", aldus Mens over zijn dochter uit zijn huwelijk met Suze.

Ontmoeten

Marlous bracht het nieuws uiteindelijk, op verzoek van haar vader, bij haar zussen Suze, Nour en Sarah. "Zij willen Diana en Victoria graag ontmoeten. Mijn ex-vrouw Suze weet het ook, zij berust erin."

De 68-jarige Mens verraste in 2001 zijn vrienden en familie, toen bleek dat hij naast zijn gezin met toenmalig echtgenote Suze, ook twee kinderen had bij zijn minnares Mouna.