Gers Pardoel en zijn vriendin zijn volgens de rapper 'dikke maatjes'. "Ook weer iets wat ik vreemd vind, want eigenlijk kan ik helemaal geen vrienden worden met vrouwen."

Dat vertelt hij in gesprek met Cosmopolitan.

"Ik heb mannenvrienden en wij praten over mannendingen en doen mannendingen", legt hij uit. "Nu hebben wij twee kinderen. We vullen elkaar aan. We versterken elkaar. We waren met zijn tweeën al niet kapot te krijgen. En nu zijn we met zijn vieren."

Pardoel denkt te verklaren waarom zijn relatie met zijn vriendin zeer goed is. De rapper vindt dat een vrouw een eigen mening en een eigen wil moet hebben en daaraan voldoet zijn geliefde. "Ik wil de hele tijd mijn zin doordrijven. En zonder haar zou ik de hele dag muziek maken. Daarom heb ik een vriendin nodig die zegt: 'Nee, nu gaan we dit doen.'"

Opgewonden

"Ik vind het sexy als iemand tegen mij ingaat. Daar word ik wel opgewonden van. Mijn vriendin is heel direct. Ze gaat weleens frontaal tegen mij in, dat was nieuw voor mij."

De 34-jarige Pardoel en zijn vriendin Selina hebben een 3-jarige zoon, genaamd Goud, en een dochter van 10 maanden oud, genaamd Rocci.