Chris Martin zegt ontzettend blij te zijn met zijn leven. De Coldplay-zanger zat niet goed in zijn vel na de breuk met actrice Gwyneth Paltrow, maar lijkt nu volledig te zijn hersteld.

Dat zegt hij in gesprek met het Australische radioprogramma Rove & Sam op 2Dayfm.

"Enkele jaren geleden zat ik in een erg donkere periode in mijn leven. Ik voelde me nietig en verward", aldus Martin. Door de hulp van vrienden is de zanger weer vrolijk en blij met zijn leven.

"Van vrienden kreeg ik het boek Man's search for meaning en een gedicht: The guest house, geschreven door een Afghaanse dichter", zegt Martin. Met deze twee teksten wist de zanger in enkele jaren tijd weer een positieve draai aan zijn leven te geven. "Ik ben gewoon zó blij."

Kinderen

Paltrow en Martin zijn nog altijd bevriend met elkaar. "Ik ben er echt voor Chris en hij is er voor mij en onze kinderen zijn het belangrijkst", aldus de 42-jarige actrice. Ze scheidde in 2014 van Martin.

De twee hebben twee kinderen samen. Paltrow heeft inmiddels een relatie met producent Brad Falchuck en naar verluidt heeft Martin verkering met actrice Jennifer Lawrence.