Zanger Justin Bieber vindt de naaktfoto die van hem gemaakt is op Bora Bora minder erg dan hij aanvankelijk had verwacht. De ster was van zijn vakantie aan het genieten, toen een paparazzo meerdere foto's van hem maakte.

Dat zegt Bieber in de Ellen Degeneres Show.

"De eerste foto die ik zag was gecensureerd, gelukkig was het niet zo slecht als ik had verwacht." DeGeneres geeft hem meteen gelijk: "Ik ben misschien geen expert, maar ik hoorde dat het goed was."

Het heeft volgens de artiest enkele dagen geduurd voordat de foto op het internet verscheen. Bieber werd gebeld met het nieuws en reageerde verrast.

Video: Justin Bieber vertelt over naaktfoto

Justin Bieber vindt naaktfoto minder erg dan verwacht
Justin Bieber vindt naaktfoto minder erg dan verwacht

Vissers

Volgens DeGeneres zijn de paparazzi vaak goed te herkennen, omdat ze zich soms voordoen als vissers op een boot. Toch zegt de zanger gewoon niemand te hebben gezien."Maar ik was ook niet echt aan het zoeken naar de fotografen", aldus Bieber.

Op de vraag van DeGeneres waar de fotograaf hoogstwaarschijnlijk zat toen de foto's werden gemaakt moet Bieber lachend antwoorden: "Ze zaten in een boot."

Volgens Bieber heeft hij momenteel geen relatie. Ook zegt hij niets te hebben met de vrouw die op de achtergrond van de naaktfoto te zien is. "Ik spreek met niemand af op het moment, ze is gewoon een vriendin."

Advocaten

Eerder liet Bieber weten dat hij zich "enorm misbruikt" voelde na de publicatie van de naaktfoto's. "Het eerste wat ik dacht, was: dit kunnen ze niet maken! Ik voel me enorm misbruikt. Ik kan niet eens naar buiten gaan zonder gefotografeerd te worden."

Het was niet de eerste keer dat Bieber voor de lens van een camera uit de kleren ging op Bora Bora. In juli was de zanger ook op het atol in de Stille Oceaan, toen postte hij zelf een foto van zijn blote achterwerk, op Instagram. Die foto verdween echter alweer snel.