Miley Cyrus heeft een prijs ontvangen van de lokale organisatie Los Angeles LGBT Center voor haar steun aan seksuele minderheden.

Met haar eigen stichting Happy Hippie steunt Cyrus onder meer homoseksuele daklozen. Voor haar inzet kreeg de zangeres afgelopen weekeinde de Vanguard Award uitgereikt van de organisatie, zo melden diverse media.

Cyrus prees op haar beurt het centrum voor de hulp die ze er eerder kreeg. "Na het bezoeken van een van de hulpgroepen ben ik de deur uitgegaan met een gevoel van zelfwaardering die ik nooit eerder had ervaren", vertelde ze toen ze haar prijs in ontvangst nam.

"Alles moet maar een naam hebben, maar ik ben geen ding. Wij zijn geen dingen. Wij zijn mensen met gevoelens die continu veranderen", zei Cyrus.

Piano

De 22-jarige popster bracht ook nog geld bijeen voor de organisatie. Ze likte aan een piano die voor een veiling ter beschikking werd gesteld door Orange is the New Black-ster Ruby Rose en dat zorgde er mede voor dat het instrument 50.000 dollar (46.000 euro) opleverde.

Video: Miley Cyrus likt aan piano voor goed doel

Miley Cyrus likt aan piano voor goed doel
Miley Cyrus likt aan piano voor goed doel