SNS Bank wil een hartig woordje spreken met Bennie Jolink naar aanleiding van het filmpje dat de zanger zaterdag op Facebook plaatste. 

Dat meldt RTL Boulevard.

In het filmpje is te zien hoe Jolink in de nacht van vrijdag op zaterdag met zijn band Normaal van de weg werd gehaald. Volgens Jolink reed het busje van de band 160 kilometer per uur.

De zanger is te zien in een aantal reclamespots van SNS Bank. De bank vindt het filmpje dat hij op Facebook plaatste niet handig. "We willen het er graag met hem over hebben", zegt een woordvoerder.

Of het incident gevolgen gaat hebben voor het contract van de zanger bij SNS Bank weet de woordvoerder nog niet. "We willen het eerst met hem bespreken om erachter te komen hoe het precies is gegaan."

Zelf liet Jolink zaterdagavond op Facebook weten de ophef niet te begrijpen. "Ik was al vergeten wat er gisteren gebeurd is. Het stelt tenslotte niks voor", schreef hij. Over de negatieve reacties die mensen onder het filmpje plaatste schreef hij: "Humorloze fatsoensrakkers daar barst het nou eenmaal van."

Bekijk hier de beelden:

Bennie Jolink aangehouden door politie
Bennie Jolink aangehouden door politie