Harry Mens blijkt er nog een gezin naast te hebben, Idols keert terug op televisie, Anouk en Trijntje hebben ruzie en Sabia Boulahrouz is niet te geloven. Een overzicht van de entertainmentwereld afgelopen week.

In 2001 zette keurige televisiemeneer Hans Mens de roddelwereld op zijn kop: er bleek een tweede gezin te zijn. Met twee dochters. Vijftien jaar later krijgt hij het weer voor elkaar: er blijkt nog een derde dame te zijn die een kind van Mens heeft.

Drie gezinnen heeft Harry: bij ex-vrouw Suze, bij ex-minnares Mouna en nu blijkt ook Diana een kind van de televisiemakelaar te hebben. Vijf dochters, drie vrouwen. Hoe krijgt Harry het toch voor elkaar?

Hij trouwde jaren geleden met Suze, met wie hij dochters Marlous en Suze kreeg. Lange tijd leek het gezin gelukkig, maar in 2001 kwam naar buiten dat Mens er al jaren een minnares op na hield. Mouna bleek niet alleen de minnares van de televisiemaker: ze bleek ook de moeder van zijn twee andere dochters, Sarah en Nour.

Spijt had Harry, zo zei hij tien jaar later. "Ik heb nooit bewust gekozen om mijn toenmalige echtgenote te bedriegen met een andere vrouw, laat staan dat ik daar kinderen mee zou krijgen. Het is me allemaal overkomen. Verliefdheid heb je nu eenmaal niet in de hand."

Verliefdheid heb je niet in de hand, zo bleek ook toen Harry Diana ontmoette. Hij was net vrijgezel: zijn huwelijk met Suze voorbij en ook zijn relatie met Mouna was klaar. Diana werkte tijdelijk in Nederland en werd verliefd op Mens, maar toen haar contract afliep in Den Haag, besloot ze terug te gaan naar haar thuisland Bulgarije.

Daar aangekomen bleek ze zwanger, maar dat vertelde ze niet aan Harry. Pas toen de vijfde dochter één jaar oud was belde Diana met Harry. Die had inmiddels een relatie met Lara, waardoor het ingewikkeld werd om zijn nieuwe dochter te ontmoeten.

Inmiddels is de relatie met Lara voorbij en is Harry dolgelukkig met de derde vrouw die hem een dochter schonk. Diana komt als het aan Harry ligt zelfs naar Nederland. "Daarom wil ik dit verhaal een keer vertellen. Dat ik me niet hoef te verstoppen als ik straks met haar over straat loop en niet elke keer hoef uit te leggen hoe en wat."

Televisie

Nederland is in rep en roer, want Sesamstraat verdwijnt mogelijk van de reguliere televisie. Geen Pino, Bert, Ernie en Elmo meer bij de NPO: de inwoners van de leukste straat van Nederland verhuizen naar een digitaal kanaal. Boos zijn we met z'n allen. Zo boos zelfs dat in de Tweede Kamer vragen worden gesteld over de toekomst van het kinderprogramma.

Goed nieuws voor iedereen die dol is op nostalgietelevisie: we kunnen dan binnenkort niet meer kijken naar meneer Aart en zijn vrienden, maar Idols keert wel weer terug op televisie!

Zeven jaar geleden is het alweer, dat we voor het laatst een vierkoppige jury zuur zagen kijken naar sterren in de dop. Hartstikke leuk, al die nieuwe, serieuze, talentenjachten, maar Idols is waar het allemaal is begonnen.

Miljoenen mensen vergaapten zich aan de audities van mensen die écht niet konden zingen. Want heel mooi natuurlijk, die echte talenten, maar de voorrondes van de zoektocht werden door veel mensen als het leukste onderdeel gezien.

In 2016 keert de talentenjacht terug. En stiekem hoopt iedereen dat de originele jury er dan weer is, waar het allemaal mee begon in 2002. Henkjan Smits, Jerney Kaagman, Eric van Tijn en Edwin Jansen, die bij sommige kandidaten overduidelijk hun lachen moesten inhouden: iedereen weet het nog.

Helaas blijft het voorlopig nog even onduidelijk, maar we weten wel dat Lieke van Lexmond en Ruben Nicolai gaan presenteren. Jammer, dit was toch dé manier om Reinout Oerlemans eindelijk weer terug naar Nederland te krijgen?

Songfestivalrel

Anouk en Trijntje Oosterhuis leken de perfecte combinatie: er verschenen filmpjes, muziekjes en foto's van de twee dames die elkaars nieuwe bff's waren.

Anouk schreef voor Trijntje zelfs haar Songestivalnummer Walk Along en daarmee leek het definitief: die band was niet te breken. Tot Trijntje verloor. En niet een beetje: nee, heel erg, ze haalde de finale niet eens.

En dan die jurk. Daar hebben we het allemaal uitgebreid over gehad en daar hoeven we geen woord meer aan vuil te maken. Toch? Nee! Anouk liet zich er onlangs toch nog even over uit. "Als je met zo'n jurk komt gaat het niet meer om het liedje. Ze was ook erg verbaasd over de reacties. Dat vind ik naïef, als je daar met een jurk met een uitsnede tot aan je schaambeen staat."

Die woorden kwamen hard aan bij Trijntje. "Daar was ze niet zo blij mee merkte ik", vertelt de Haagse zangeres aan AD. "Het ding is: ik heb haar sinds het Songfestival nooit meer gezien. Ze heeft na die uitzending
m'n voicemail minutenlang ingesproken. Maar daar heb ik niet zo veel mee. Ik spreek iemand liever face to face."

Anouk vindt het niet nodig om Trijntje "te coveren", omdat ze elkaar kennen. "Zo leef ik niet. Nou goed. Op naar Douwe Bob. Ik verwacht dat hij het goed gaat doen."

Bekijk het optreden van Trijntje tijdens de voorronde:

Niet te geloven

Het drama rondom Sabia en haar baby is helaas nog niet voorbij: hoewel Rafaels mogelijke mini-me nog zeker drie maanden op zich laat wachten, moeten we het er al week in week uit over hebben.

Nu mengt de moeder van Rafael van der Vaart zich er in. Terwijl ze vorig jaar tijdens de opening van haar winkel in Beverwijk nog beste vriendinnen leek met Sabia, heeft ze nu geen goed woord over voor de ex van haar zoon.

"Het lijkt wel alsof iedereen gek is geworden. Wat denken ze nou?", aldus een verontwaardigde moeder. "Ze neemt de hele wereld in de maling. Ik wil er verder niets meer over zeggen. Ik heb al te veel gezegd."

Volgens Lolita (mama Van der Vaart) heeft Sabia niet eens een buik. Hoe kan ze dan zwanger zijn?

Bronnen melden ondertussen aan Duitse media dat Sabia nooit bezoekjes aan de gynaecoloog brengt. En dat terwijl ze in het verleden meerdere miskramen heeft gehad en dus voorzichtig moet zijn met haar nieuwe baby.

Rafael houdt overigens NOG STEEDS zijn mond. Hallo, Rafael? We willen antwoorden?!