Anouk hoopt dat ze samen met haar vriend Dominique Schemmekes een kind krijgt.

Dat vertelt ze in gesprek met het AD.

Voor de zangeres zou dat haar zesde kind zijn. "Ik weet het niet. Maar eerlijk: ik hoop het wel. Dan moet het alleen wel snel natuurlijk, ik ben op weg naar de 41. Ik weet niet of ik mezelf al te oud vind. En het is ook eng", vertelt ze.

"Ik heb vijf gezonde kinderen, wil het noodlot niet tarten. Maar het zou voor hem (Dominique) zo leuk zijn. Hij is wat jonger dan ik, heeft geen eigen kinderen en wil het ook een keer zelf meemaken. Dat begrijp ik maar al te goed."

Basketbalcoach

Ook vertelt Anouk waar ze Schemmekes heeft leren kennen. "Hij is basketbalcoach van mijn zoon Benjahmin. Ik zag Dominique vaak reageren op Benjahmins Instagram en zei: 'Wie is dat? Je nieuwe coach? Jeetjemina, dan moet ik toch weer wat vaker langskomen daar. Wat een stuk!'", vertelt ze.

"Benjahmin vond dat natuurlijk stom, maar de volgende keer stond ik mooi langs de lijn."

Toestemming

Voordat ze een relatie aanging met de basketbalcoach, heeft ze wel haar kinderen om toestemming gevraagd. "Zij zeiden: 'Kom op mam, doe het nou.' Toch zijn er nooit garanties, dat weet ik maar al te goed", vervolgt ze. 

"Dus geniet ik van wat ik nu heb. Dominique is ongecompliceerd vrolijk en ook heel goed met mijn kinderen. Hij vindt het echt leuk om met hen op te trekken. Dat doet een moeder goed."