Rebel Wilson had er afgelopen augustus tijdens de MTV VMA geen zin in om een award uit te reiken met Kendall en Kylie Jenner. 

De 35-jarige comédienne en actrice onthulde woensdag op de Australische radiozender KIIS FM dat ze weigerde met de jongste leden van de Kardashian-familie op het podium te gaan staan.

''Ik werd gevraagd om samen met Kendall en Kylie een award uit te reiken tijdens de VMA's, maar ik zei 'nee, ik doe het liever zelf''', vertelt Wilson.

Geen hekel

"Ik heb geen hekel aan ze op persoonlijk niveau, maar overal waar zij voor staan, gaat tegen mijn principes in", vervolgt ze. De voluptueuze Wilson probeert een boodschap van zelfacceptatie te verspreiden. De grappenmaker vindt dat de Kardashians dit juist niet doen.

Ook heeft Wilson niet erg veel bewondering voor de manier waarop de Kardashians beroemd zijn geworden. ''Ze staan niet bekend om hun talent. Ik heb erg hard moet werken om op dit punt in mijn leven te komen. Ik bedoel, Kim Kardashian is beroemd geworden dankzij een sekstape, ik ging gewoon naar de toneelschool en werkte keihard.''