Victoria Beckham is naar verluidt bezig om meerdere tatoeages weg te laten laseren. Opvallend genoeg moeten verschillende liefdestatoeages die ze voor haar man David Beckham liet zetten, eraan geloven.

De tatoeage op Beckhams linkerpols is zichtbaar vervaagd, zo is te zien op foto's van Daily Mail.

Wie goed kijkt, herkent de initialen van voetballer David Beckham nog, maar de Hebreeuwse vertaling van 'samen, voor altijd en eeuwig' is haast niet meer te lezen.

Ook de lichaamsversiering op haar andere pols, de Romeinse cijfers VIII-V-MMVI, de datum waarop de twee hun huwelijksgeloften hernieuwden, vervaagt.

Imago

Beckham zou van de tatoeages af willen omdat ze de versieringen niet vindt passen bij haar imago van een succesvolle zakenvrouw.

De modeontwerpster was al in september begonnen met het weglaseren van een tatoeage die van haar nek naar haar rug loopt. Daar prijkte voorheen de Hebreeuwse vertaling van 'ik ben van mijn geliefde en mijn geliefde is van mij'. De voetballer heeft dezelfde tattoo, die ze samen voor hun zesde trouwdag lieten zetten.

Meer tatoeages

En terwijl Beckham er alles aan doet om van haar tatoeages af te komen, kalkt haar man zijn lichaam juist verder vol. De oud-voetballer toonde vorige week op Instagram nog vol trots zijn nieuwe aanwinst: een tatoeage van een tekeningetje van zijn dochter Harper op zijn handpalm.