Sylvia Geersen (30) merkt dat ze de laatste jaren minder bezig is met haar uiterlijk en meer met andere dingen. "Ik wil wat meer vastigheid: een man en een kind."

Dat zegt ze in een gesprek met Grazia.

"Vroeger was ik heel ijdel, maar nu ben ik op een leeftijd dat ik er niet altijd zin meer in heb om op mijn uiterlijk te worden beoordeeld. Ik hoop binnen twee jaar moeder te worden. Tot die tijd ga ik nog even knallen", aldus Geersen, die sinds juli weer een relatie heeft.

Voor de toekomst ziet het model ook een mogelijke carrièreverandering: fotograaf worden. Via sociale media deelt ze al heel wat beelden. "Dat heeft voor mij niet zoveel met ijdelheid te maken. Ik hou van fotograferen en wil daar ook echt mijn werk van maken."

Gewicht

Het model vertelt in gesprek met het blad dat ze regelmatig te horen te krijgt dat ze botox gebruikt en op sociale media ziet dat er ophef is geweest over haar gewicht.

"Ik heb toen wel uitgelegd dat ik heel gezond eet en veel sport. Inmiddels ben ik weer zes kilo aangekomen. Ik zat zo strak in mijn vel dat ik dacht: ik kan eten wat ik wil. Maar voor je het weet sta je op de weegschaal en denk je: Woah, what's going on?! Ach, ik heb in elk geval weer wat reserves voor de winter."