Harry Mens blijkt naast zijn kinderen bij zijn ex-vrouw en zijn voormalig minnares, nog een kind te hebben bij een derde vrouw. De televisiemaker vertelt een dochter van tien jaar oud te hebben bij de Bulgaarse Diana.

Dat vertelt hij in een gesprek met Privé.

De 68-jarige Mens verraste in 2001 zijn vrienden en familie, toen bleek dat hij naast zijn gezin met toenmalig echtgenote Suze, ook twee kinderen had bij zijn minnares Mouna.

Nadat de scheiding met Suze rond was en ook zijn relatie met Mouna was verbroken, ontmoette hij Diana (38), met wie hij een korte relatie had toen zij in Nederland was voor haar werk voor het Joegoslavië-tribunaal. "Haar contract liep ten einde en bij haar kroop het bloed toch waar het niet gaan kon. En ze wilde terug naar huis."

In verwachting

Diana ging terug naar Bulgarije, maar vertelde de tv-maker niet dat ze in verwachting was van zijn kind. "Ze heeft me nooit om geld gevraagd. Ook niet toen ze me belde om te vertellen dat ze een dochter van één had, wat ons kindje was."

Mens en Diana ontmoetten elkaar weer in de zomer van 2015, toen hij voor het eerst zijn dochter zag. De televisiemaker hoopt dat zijn dochter en Diana binnenkort naar Nederland verhuizen. "Daarom wil ik dit verhaal een keer vertellen. Dat ik me niet hoef te verstoppen als ik straks met haar over straat loop en niet elke keer hoef uit te leggen hoe en wat."