Sam Smith heeft nog nooit een relatie gehad, onthult hij aan E! News.

"Ik heb nog nooit een vriendje gehad," vertelt de 23-jarige zanger tegen de website. "Ik ben nog steeds aan het leren hoe je goed en normaal een afspraakje hebt."

Nu hij beroemd is, wordt het niet makkelijker om een normaal afspraakje te hebben. "Er zijn allerlei uitdagingen en obstakels in mijn leven, maar ik probeer zo normaal te zijn als dat ik eerst was."

Of de afspraakjes nou goed gaan of niet, een echte relatie aangaan wordt nog een hele uitdaging, vertelt hij. "Ik ben al 23 jaar vrijgezel dus ik weet het niet. Het gaat moeite kosten."

Hoofdstuk

Met een nieuw hoofdstuk in zijn carrière is de zanger sowieso te druk voor afspraakjes. Maandag lanceerde hij zijn, naar eigen zeggen radio-onvriendelijke, single Drowning Shadows en hij staat ook in de schijnwerpers met het nummer Writings On The Wall, dat in de nieuwe James Bond-film Spectre te horen is.

"Dat is een hoogtepunt uit mijn carrière", meldde de zanger eerder over het nummer voor de film. "Het is geweldig om onderdeel uit te maken van dit legendarische Britse erfgoed."