Op Nu.nl elke week een overzicht van de meest actuele roddelbladen. Met daarin deze week: Linda de Mol haar personal trainer klaarblijkelijk niet mee had op wereldreis, neefje Johnny de bloemetjes buiten zet (maar niet met zijn Chantal), Daphne Deckers zichzelf zeer gevoelig vindt, Privé nog een achterhaald artikel heeft over André Hazes en de kinderen van Vanessa helemáál niet verwend zijn. Er werkt er zelfs één! Lees mee in de roddelbladen van deze week.

Linda de Bol ehh Mol

Hee, daar is het gelukkige gezinnetje van Linda de Mol weer. De familie heeft een maand of vier, vijf over de wereld gereisd. Al het werk was opgezegd, de twee kids van school gehaald, de koffers gepakt en daar gingen ze. Soms 'deden' ze wel een paar landen per week en gingen ze vliegtuig in, vliegtuig uit. Drukke moeder Linda zag de reis als een soort 'quality time' om de gemiste tijd met haar man en kinderen in te halen. En het was nu of nooit, want binnenkort zijn haar kinderen leerplichtig. Toch kon Linda het niet laten een beetje te werken, want regelmatig verscheen er een reisverslag van haar hand in de bladen en liet ze het thuisfront weten hoe het met de De Molletjes was gesteld. En nu zijn ze dus weer terug, zien we zowel in Weekend als in Story. Wie waarschijnlijk niet mee was op reis, was de personal trainer. Voor haar vertrek had Linda in een jeugdige opwelling haar ogen laten liften, haar kapsel veranderd en was ze door de trainer uitzonderlijk strak en slank geworden. Helaas zien we nu alweer een flinke bibs en buik opbollen in de zwarte broek. Dus dat wordt weer op dieet en elke dag sporten, net als vroeger. Alsof er nooit een wereldreis is geweest.

Hoogst sensitief

Zelfverklaarde supermoeder Daphne Deckers heeft -naast haar zo bejubelde ouderschap- weer iets nieuws uitgevonden over zichzelf. 'Sinds kort ben ik er achtergekomen dat ik behoor tot de groep van HSP'ers: Hoogst Sensitieve Personen" vertelt ze Weekend in alle ernst. Wat dat mag betekenen? Nou, dat Daph een overgevoelig zenuwstelsel heeft. Ze kan enorm schrikken, raakt ontroerd door muziek, wil zich op drukke dagen het liefst terugtrekken in haar schulp en voelt zich opgejaagd als ze een hectische tijd beleeft. Als we heel eerlijk zijn, willen we voorzichtig opmerken -voorzichtig, want anders raakt sensitieve Deckers wellicht in de stress- dat dat allemaal heel normaal klinkt. Zeker voor een drukbezette moeder; die willen zich allemaal wel eens terugtrekken in hectische tijden. Het verschil is dat Daphne waarschijnlijk een legertje oppassen kan betalen als ze rust van haar kinderen wil of haar 'gepensioneerde' tennisser Richard kan inschakelen.

Foei Johnny!

Foei, wat zien we daar? Op de eerste pagina in Party staan foto's van Johnny de Mol die met een blond meisje zoent. O, da's Chantal Janzen, zijn vriendinnetje, zul je denken. Maar nee, die is het niet, dat is op de haarscherpe foto's (van paparazzi Joop van Tellingen himself) goed te zien. Het stel ziet er verliefd uit en tortelt er op los. Innige kus op de mond, arm om haar heen, hand op zijn been, hoofd op zijn schouder, de beelden liegen er niet om. En ondertussen staat blond lachebekje Chantal zich ergens in een theater in het zweet te dansen voor haar zoveelste musical, het arme kind. Maar wat blijkt als we in de laatste regel van het stukje tekst lezen: Party heeft beelden uit een nieuwe speelfilm van Johnny gebruikt. Het gaat om de film 'Johan', en het meisje is Caro Lenssen, Johnny's tegenspeelster. Gelukkig maar, dat bespaart Chantal een hoop verdriet. Het was al zo zielig dat haar sexy zilveren première jurk met diep decolleté in de moderubriek totaal werd afgekraakt ('wat een vreselijk braaf hoofd boven zo'n jurk. Knip die twee maar los van elkaar, dan lijkt het nog wat' luidde dat commentaar ongeveer). Dit zou ze er vast niet meer bij kunnen hebben.

Achterhaalde Hazes

Wat zullen ze balen bij Privé. Op de cover hebben ze een verhaal over André Hazes staan en een dag later is de zanger overleden. Het artikel gaat over de doofheid van de zanger. Zijn artsen adviseerden hem om geruime tijd in stilte thuis te leven om te kijken of zijn gehoor zich zou herstellen. Dat betekende dat Hazes niet naar een voetbalwedstrijd mocht, de grote hobby van Dré. 'Artsen sluiten André op' kopt het blad dan ook groot. Frans Bauer zegt nog even hoe erg hij het zou vinden als hijzelf als artiest gehoorproblemen zou hebben en dat André zijn grote voorbeeld is. En dan sluit het stuk hoopvol af met 'Rachel staat André bij in deze moeilijke tijd. De relatie gaat beter dan ooit'. Helaas. Volgende week zullen alle bladen wel vele pagina's speciaal aan de beroemde volkszanger wijden.

Net als mamma Con

Hoewel de kinderen van Connie 'Vanessa' Breukhoven geadopteerd zijn en dus niet haar genen dragen, heeft zoon Marvin erg veel weg van zijn moeder. Moeder Connie staat bekend als 'fashionvictim' en verschijnt op elke foto in een nieuwe glamoureuze outfit. En zoon Marvin schijnt haar liefde voor mode te hebben overgenomen. Hoewel het jong niet bepaald hoeft te werken voor de centen, heeft hij toch een baantje voor de zaterdag genomen. Waarschijnlijk waren pa Hans en ma Breukhoven geschrokken van Marvin's oudste broer en zus, die een luilakkend luxe leventje op kosten van hun ouders leidden totdat er ruzie ontstond. Werken is heel normaal, zullen ze wel gezegd hebben, en Marvin moest aan de slag. Hij koos niet voor een baantje in één van zijn vaders muziekwinkels, maar scoorde een plek bij herenmodezaak Oger aan de Amsterdamse PC Hooftstraat. Keurig in pak en met een stropdas om mag hij daar stijlvolle overhemden tevoorschijn halen en dure heren helpen aankleden. Story is vol lof over de werkende tiener en volgens hen wil Marvin op eigen benen staan en een eigen carrière opbouwen. Maar we vermoeden dat pa en ma wel degelijk een handje hebben geholpen met het vinden van dit keurige baantje. Want doodgewoon een krantenwijkje of vakken vullen bij de supermarkt, dát gaat Connie en Hans waarschijnlijk net te ver.