De zoon van René Froger heeft vrienden en familie via Facebook bedankt voor hun steun, nadat hij midden september in het ziekenhuis terechtkwam. Danny Froger liep botbreuken en kneuzingen op toen zijn auto over de kop sloeg.

"Ik kan mezelf nog steeds voor m'n kop slaan dat dit is gebeurd, jong en dom zullen we maar zeggen! Ik heb mijn leergeld betaald en ben door het oog van de naald gekropen", aldus de 27-jarige Froger in een bericht op Facebook.

Danny was op weg naar huis na een bezoek aan een muziekevenement in Den Bosch. Op de A2 raakte hij met zijn auto van de weg, waarna het voertuig over de kop sloeg.

Alcohol

Zijn vader liet destijds al weten dat zijn zoon bier had gedronken.

"Danny heeft aangegeven gedurende de dag enkele glazen bier te hebben gedronken. Of het er nu één of vier zijn, maakt mij niet uit. Met alcohol hoor je gewoon niet achter het stuur te gaan zitten. Laat je rijden of pak een taxi, klaar! Hij moet beter weten."

Danny schrijft nu dat het hem spijt dat hij zijn vrienden en familie zo heeft laten schrikken. "Voor hen was dit een enorme klap en het spijt me zeer."