Romy Monteiro werkt hard aan herstel

Romy Monteiro kan niet wachten het podium van de musical The Bodyguard weer te beklimmen. In De Telegraaf vertelt de hoofdrolspeelster dat haar arm inmiddels weer uit het gips is en dat ze elke dag fysiotherapie krijgt.

De 22-jarige dochter van Antje Monteiro viel twee weken geleden achter de schermen tijdens een kledingwissel.

Monteiro werd met pijn aan haar schouder en arm naar de eerste hulp gebracht. Daar bleek dat ze haar spaakbeen had gebroken, een bot tussen de elleboog en de pols.

''Ik moet nog wel heel voorzichtig doen, want het is erg gevoelig en dat kan nog wel eventjes duren, heb ik begrepen. Elke dag ga ik naar de fysiotherapeut. Wanneer ik weer aan de slag kan, hangt af van mijn lichaam," aldus Monteiro tegen de krant. "Daarnaast slik ik calciumhoudende tabletten en vitaminepillen. Voor zover mogelijk heb ik dagelijks gesport en mijn stemoefeningen gedaan. Dus ik heb niets laten versloffen."

De zangeres bezoekt de voorstelling in het Utrechtse Beatrix Theater regelmatig. Daar ziet ze hoe haar rol van Rachel Marron afwisselend wordt gespeeld door April Darby en Samantha Klots. Zij doen het fantastisch, vindt Monteiro. ''Feit blijft dat ik er natuurlijk liever zelf had gestaan. Ik kan niet wachten om weer het podium op te gaan."

Lees meer over:

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie