Taylor Swift staat bekend om haar grote vriendinnengroep, maar volgens haar goede vriend Ed Sheeran zitten daar vaak genoeg ook mannen bij.

Dat vertelt hij in gesprek met Billboard.

De 24-jarige zanger en Swift spreken en sms'en elkaar elke dag. "Dus natuurlijk word ik uitgenodigd om een keer met haar vriendinnengroep op stap te gaan", legt hij uit. "Die vriendinnengroep is niet alleen voor vrouwen, hoor."

Ook vertelt Sheeran dat hij het grappig vindt dat de twee best verdienende artiesten van de wereld elkaars beste vrienden zijn. "Ik denk niet dat het vaak gebeurt dat twee concurrenten met elkaar omgaan. Het is best raar eigenlijk."

Geruchten

Sheeran en de zangeres leerden elkaar in 2013 kennen. Daarna ontstond snel het gerucht dat twee verliefd op elkaar zouden zijn. Dat hij zijn privéleven niet geheim kan houden, vindt hij lastig. 

"Al gauw merkte ik dat ik privézaken gescheiden wil houden. Als ik met een vrouw aan het afspreken ben wil ik dat buiten de media houden. Het zorgt alleen maar voor ellende."

"Op sommige momenten hoop dat ik kon verdwijnen met de persoon met wie ik op dat moment ben. Ik snap niet waarom het zo interessant is."