Justin Bieber loopt boos weg tijdens optreden in Noorwegen

Justin Bieber is geïrriteerd weggelopen tijdens een optreden bij een Noorse televisieshow. Enkele fans waren volgens de zanger lastig, daarna liep hij weg van het podium.

Dat meldt TMZ.

Bieber zou een optreden geven, maar dat ging uiteindelijk niet door. Een van zijn fans had iets gemorst op het podium, de zanger probeerde kort daarop de vloer schoon te vegen. Hij kreeg hiervoor echter niet voldoende ruimte.

"Wat doe je nou? Stop daarmee, ik zeg stoppen", aldus Bieber in een video van het incident. "Luister eens naar me, luisteren jullie? Ik probeer het hier even schoon te maken, geef me een momentje." Desondanks werd Bieber toch aangeraakt door meerdere van zijn fans.

Bekijk hier beelden van het incident:

Geïrriteerd

"Laat maar zitten, ik doe het optreden niet", zegt Bieber geïrriteerd. Meteen daarna loopt hij weg van het podium. Op Instagram geeft de zanger een verklaring voor zijn gedrag. "Het is een zware week voor me geweest. Lange dagen en geen slaap. Ik wilde niet gemeen overkomen, maar ik koos ervoor de show te staken omdat de mensen op de voorste rij niet luisterden. Hopelijk begrijpen mensen mijn positie."

Excuses

Of het de juiste beslissing was, betwijfelt hij zelf ook en hij biedt dan ook zijn excuses aan voor de andere bezoekers van het optreden. "Ik los dingen niet altijd op de goede manier op, maar ik ben ook maar een mens en werk eraan om beter te kunnen reageren."

"Sorry voor alle mensen achterin, degenen die ik heb teleurgesteld en de mensen van televisie. Ik maak het de volgende keer goed", aldus de zanger.

Een dag eerder was Bieber nog in Spanje waar hij ook zichtbaar vermoeid wegliep nadat Spaanse radio-dj's hem verzochten mee te werken aan een ludieke YouTube-video.

Lees meer over:

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie