Lamar Odom weg van intensive care

Lamar Odom blijft nog in het ziekenhuis in Los Angeles, maar is weg van de intensive care.

Dat meldt People.

"Na zijn therapie lukt het om met hulp wat stappen te zetten", meldt een bron over de situatie van de basketballer en ex van Khloé Kardashian. "Het gaat goed en hij blijft vechten. Hij heeft nooit opgegeven en dit zal hem in de toekomst echt helpen. Hij heeft nog wel een weg te gaan."

Odom hoeft waarschijnlijk geen niertransplantatie, zo weet TMZ te melden. Zijn nieren zouden inmiddels beter functioneren, waardoor de basketballer ook niet meer een dagelijkse nierdialyse hoeft.

Ondanks dat Odom in staat is bezoek te ontvangen, werd zijn vader de toegang geweigerd. "Ik ben boos. Het is al de tweede keer dat ik hier kom en dat ik mijn zoon niet mag zien", aldus Joe Odom woensdagavond tegen TMZ. De vader zei dat de ex van zijn zoon te maken heeft met het feit dat hij niet op bezoek mocht, maar dat werd door anderen ontkend.

Eigen besluit

Eerder meldde TMZ dat Lamar Odom zelf had besloten om zijn vader niet toe te laten. Het zou namelijk steeds wat beter gaan met de basketballer. Hij communiceert volop en hij zou zijn eigen beslissingen nemen, ook over de mensen die hem mogen bezoeken.

Odom werd ongeveer twee weken geleden bewusteloos aangetroffen in een bordeel vlakbij Las Vegas, waarschijnlijk door een combinatie van drank en drugs. Hij zou daarop een paar dagen in coma hebben gelegen. Inmiddels is hij overgeplaatst naar een ziekenhuis in Los Angeles waar hij aan het herstellen is.

Lees meer over:

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie