Ferry Doedens is positief over toekomst

Ferry Doedens heeft zijn laatste draaidag bij Goede tijden, slechte tijden gehad. Bij RTL Late Night vertelt de acteur dat dit moeilijk was. "Maar ik ben ook heel positief over de toekomst."

"Ik zie dit als een nieuwe fase in mijn leven. Ik heb een heftige tijd achter de rug, maar ik geloof dat als er een deur dichtgaat er ergens anders weer een deur opengaat", aldus Doedens in het programma.

Dit jaar werd bekend dat hij kampte met een cocaïneverslaving. Daarop volgde zijn ontslag bij GTST, rond kerst wordt de laatste aflevering met Doedens uitgezonden.

Volgende week is de acteur te zien als Danny Zuko in de musical Grease. "Dat is een hele andere discipline, heel leuk", vervolgt Doedens die in de musical ook veel moet zingen. "Veel mensen weten niet dat ik ook zanger ben. Ik heb al een paar nummers uitgebracht en ik ben nu ook bezig met een nieuwe single."

Tegenspeler

Doedens (25) verklapte bij RTL Late Night ook zijn nieuwe tegenspeler in Goede tijden, slechte tijden: Eric Bouwman. "Het was heel leuk om met hem te spelen."

Bouwman laat op zijn eigen website weten dat hij blij is dat het nieuws nu bekend is. "He he, eindelijk mag ik het dan zeggen. Al twee maandjes netjes tegen iedereen mn mond aan het houden, maar daar is het dan. Ik speel in GTST!"

Lees meer over:

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie