Kylie Jenner heeft veel geleerd van haar halfzus Kim Kardashian. Het model zegt dat ze veel inspiratie haalt uit het doorzettingsvermogen en het arbeidsethos van haar halfzus.

Dat vertelt ze aan Time Magazine.

"Ze is zo ontzettend toegewijd en betrokken, ze is slim, een zakenvrouw en ze is altijd bezig met het bedenken van nieuwe ideeën", aldus Jenner. "Ze heeft mij geïnspireerd om hard te werken."

Toch pakt Jenner het anders aan dan Kardashian. "Zij is ouder en ze heeft andere fans", reageert de 18-jarige realityster. "Mijn zus is ook wat meer op zichzelf en op haar privacy gesteld, ze heeft een kind. Dus we zijn heel anders."

Kennen

Jenner geeft haar fans door haar eigen app en social media regelmatig een inkijkje in haar leven.

"Mensen lezen dingen op mijn app en bijvoorbeeld Snapchat. Ze krijgen blogs, geruchten en covers van bladen met mij erop te zien. Ze denken dat ze mij kennen, maar in werkelijkheid is dat niet het geval. Niemand kent mij behalve mijn familieleden en mijn beste vrienden", aldus het model.

"Maar goed, zo gaat het nou eenmaal. Het zou fijn zijn als mensen wat meer gevoel zouden tonen voor mensen die in de spotlights staan, want er is zoveel meer dan alleen de cover van een blad", zegt de tiener over roddels waarin ze regelmatig wordt genoemd.

Time Magazine zette Kylie dit jaar op de lijst van dertig meest invloedrijke tieners van 2015.