Khloé Kardashian heeft haar relatie met James Harden nooit verbroken. Bronnen zeiden eerder dat de twee uit elkaar waren omdat de realityster voor haar ex-man Lamar Odom wil zorgen, maar daar is niks van waar.

Dat meldt E Online op basis van vrienden van het stel.

"Khloé en James zijn nooit uit elkaar gegaan. Hij is heel begripvol en weet dat Khloé's liefde voor Lamar dieper is dan veel mensen zullen begrijpen", aldus een ingewijde.

Kardashian zei woensdag in een interview met People dat er niets klopt van de verhalen dat zij en haar ex-man, die in het ziekenhuis ligt na een vermoedelijke cocaïne overdosis, weer samen zijn.

"Het komt niet eens in ons op om er over na te denken. Er zijn te veel belangrijke dingen die moeten gebeuren. Te veel medische dingen", aldus Kardashian, die Odom bij staat nadat hij begin oktober bewusteloos werd gevonden in een bordeel.

Nieren

Odom ligt in een ziekenhuis in Los Angeles onder constante observatie: de nieren van de basketballer zouden het hebben begeven. Daarnaast onderzoekt de politie wat er precies is gebeurd. Vermoedelijk heeft Odom cocaïne en een kruiden-viagra gebruikt.

Harden zou snappen dat Kardashian nu constant bij haar ex wil zijn. "Hij steunt haar. Khloé wil Lamar per se helpen bij zijn herstel."