Johnny de Mol merkt dat veel mensen aan hem vragen hoe het komt dat hij een feestbeest is en tegelijkertijd ook gevoelige televisieprogramma's maakt. De presentator vertelt dat hij hard werkt, maar ook goed ontspant.

Dat vertelt hij in gesprek met Panorama.

"Moet je soms een kluizenaar zijn om mooie televisie te maken?", vraagt de 36-jarige De Mol zich af. "Ik werk echt heel hard, maar dan moet ik soms ook keihard ontspannen en lekker tot het gaatje gaan. Als ik het nog een keer moest doen, dan zou ik het precies hetzelfde doen."

Daar komt de presentator later toch op terug. "Sterker nog, dan zou ik het misschien nog wel bonter maken. Ik werk hard en ik ontspan hard. En veel jongens van mijn leeftijd doen precies hetzelfde. Het bevalt prima, die combinatie."

Vader

Daarnaast stelt De Mol dat veel mensen een verkeerd beeld hebben van zijn vader John de Mol. "Iedereen weet dat mijn moeder lief is. Maar wat niet iedereen weet is dat mijn vader ook een hele lieve man is", vertelt hij. 

"Hij lijkt stug en dat is omdat hij een beetje verlegen is, sociaal niet zo handig soms, maar als hij zich op z'n gemak voelt en z'n familie en vrienden om zich heen heeft, is mijn vader echt een lieve man."