Katy Perry heeft het gevoel voor schut te zijn gezet door haar ex-man Russell Brand. De acteur heeft in een documentaire flink uitgehaald naar zijn ex.

"Mensen denken bij mij nu aan datgene waar ik een hekel aan heb: een smakeloze, plastic, nietszeggende beroemdheid", aldus Brand in de documentaire die hem volgt voor, tijdens en na zijn scheiding van Perry.

In de documentaire, al bekeken door de Britse Grazia, haalt de acteur flink uit naar zijn ex, van wie hij in december 2011 scheidde. Ingewijden vertellen dat de zangeres zich schaamt voor de documentaire.

"Ze heeft het gevoel dat ze opnieuw terug wordt gehaald naar een pijnlijke periode in haar leven. Ze voelt zich beschaamd", aldus een bron.

Video: Trailer Brand: A Second Coming

Weglopen

In Brand: A Second Coming zegt Brand meerdere keren, ook nog voor de bruiloft met Perry, dat hij niet denkt dat het huwelijk stand zal houden. "Het is goed. Ik ben samen met iemand van wie ik houd. Maar ik heb niet het gevoel dat het een oplossing is voor iets spiritueels. Het is mijn vermoeden, dat ik op een bepaald punt, om gelukkig te worden, weg moet lopen", aldus de komiek destijds.

Perry en Brand trouwden in oktober 2010, om na veertien maanden huwelijk aan te kondigen te gaan scheiden. Sindsdien wordt er regelmatig geschreven over het slechte huwelijk van de twee.