Matsoe Matsoe moet drie weken rust houden

Joey, Matsoe Matsoe, Spaan moet de komende drie weken rust houden. De door Oh Oh Cherso bekend geworden dj raakte afgelopen weekend onwel na een optreden in België. 

"Ik vind het heel moeilijk, maar ik ga toch een poging wagen. Na wekenlang gekwakkeld te hebben met mijn gezondheid ben ik afgelopen weekend onwel geraakt na afloop van mijn boeking in België. Daarom ben ik gisteren weer naar de dokter gegaan en deze heeft mij gezegd dat ik de komende drie weken al mijn verplichtingen moet verplaatsen", aldus Spaan op zijn Facebookpagina.

Spaan zegt het verschrikkelijk te vinden dat hij drie weken niets kan doen. Volgens de Hagenaar loopt zijn kledinglijn op dit moment erg goed en daar zou hij graag een ondersteunende rol in spelen.

"Want op dit moment ben ik zo ontzettend trots en dankbaar voor de vele boekingen en winkels die mijn kleding aan het verkopen zijn. Maar het succes van beide heeft wel een beetje zijn tol geëist. Dit terwijl ik toch echt wel tegen een stootje kan en dol ben op hele goede feestjes en veel gezelligheid."

Zomer

Volgens Spaan zou zijn overbelasting zijn begonnen toen hij afgelopen zomer zeven weken lang elke dag op een andere locatie binnen Europa moest optreden. 

"Ik baal enorm van de huidige situatie, volgens mijn arts heb ik roofbouw gepleegd op mijn lichaam en is een verplichte rustperiode onvermijdelijk."

Lees meer over:
Tip de redactie