AMSTERDAM - Wie nog een origineel moederdag-cadeau zoekt: na het gouden mini-broekje van Kylie zijn nu ook de shorts van cyberbabe Lara Croft te koop. Je kunt ze bemachtigen door een bod te doen via de site . Het hoogste bod tot nu toe is 3000 Engelse Ponden. Maar dat is moeders wel waard, toch?
site

Fans van Lara-vertolkster Angelina Jolie moeten we teleurstellen. Het gaat hier om de kleding die is gedragen door model Nell McAndrew. Zij poseerde wereldwijd voor de reclamecampagne van Tomb Raider. McAndrew heeft haar modellenbaantje inmiddels overgedragen aan model Jill de Jong, een dame met dezelfde begerenswaardige kledingmaten. En dat betekent: shorts in de Britse maat 10 (maatje small) en een rubber vest maat 34 DD (zeer smalle taille, huge 'boobs').

De opbrengsten van de veiling komen ten goede aan Unicef. Wie wil bieden: er is al een bedrag geboden van meer dan 3000 Britse Ponden. Maar daarvoor krijg je wel de shorts in militaire stijl, een rubber vest, leren pistoolholsters mèt nep-Smith and Wesson pistolen, een paar kalfsleren beenbeschermers en een zonnebril. Je moet er snel bij zijn, de veiling sluit binnenkort en zondag 12 mei is het al moederdag.