Gordon heeft genoeg van alle aandacht voor Emile Ratelband, Patricia Paay is gelukkig met haar jonge vriend, Lieke van Lexmond was te succesvol voor eerdere vriendjes en Rafael van der Vaart is verliefd. Een overzicht van de entertainmentwereld afgelopen week.

Hoewel Emile Ratelband altijd probeert het positieve in mensen naar boven te halen, hij is immers positiviteitsgoeroe, is er in elk geval één iemand die zijn gedrag niet kan waarderen. 

Woe-dend is Gordon, dat RTL Boulevard waar hij twee dagen invalt voor een zieke Albert, zoveel aandacht besteedt aan meneer Ratelband. Sterker nog, de zanger roept op tot een boycot!

In de uitzending van donderdagavond wordt uitvoerig gesproken over de nieuwe liefde van Ratelband. De 66-jarige positiviteitsgoeroe heeft een half jaar na het overlijden van zijn vriendin Gitta, het geluk gevonden bij de oppas van zijn kinderen.

De 25-jarige Linda vertelt trots aan RTL Boulevard hoe verliefd ze is op haar 41 jaar oudere vriend. "Hij is lief, empathisch, zacht, zorgzaam, heel anders dan de mensen denken dat 'ie is. Zo charmant en alles wat een vrouw zoekt."

"Dit is echt.. Ik vind het zó walgelijk. Ik kan er niks.. Ik denk dat heel Nederland nu thuis, die net van plan waren om te eten, echt hebben gezegd van: laat mijn eten maar even aan me voorbijgaan. Ik heb hier geen woorden voor, ik ben gewoon sprakeloos", aldus Gordon na de video over het verliefde stel.

"Ik vind het belachelijk dat we überhaupt nog een platform bieden aan zo iemand. Ik ben er persoonlijk klaar mee. Ik ga me er persoonlijk hard voor maken dat we dit nooit meer behandelen bij Boulevard. Erland (zenderbaas RTL, red.) hoor je me? We zijn er klaar mee."

Een beetje gelijk heeft Gordon natuurlijk wel: naast in het nieuws komen vanwege nieuwe liefdes en ruzies met oude geliefden, is er momenteel weinig aan de hand met meneer Ratelband. Mogen we hem dan nog een Bekende Nederlander noemen en moeten we zo iemand dan nog een platform bieden?

Wij kijken in elk geval vol spanning iedere avond naar RTL Boulevard: gaan ze het nu toch nog over Emile hebben?!

Jonge vriend

Niet alleen Emile heeft een jongere geliefde aan de haak geslagen: ook Patricia Paay is het gelukt iemand te vinden die een stuk jonger dan zij is.

Maurice, 26 jaar oud en automonteur is de nieuwe liefde van de 66 jaar oude presentatrice. En gelukkig dat ze zijn met z'n twee! Patty Brard heeft er zomaar haar hele column in Weekend aan gewijd.

Dankzij Patty weten we nu dat de twee elkaar hebben ontmoet op een feest. "Patries had een pornorood strak jurkje aan en zat op het VIP-deck. Maurice is naar haar blijven staren tot hij aandacht kreeg, maar werd niet mee gevraagd naar het VIP-gedeelte. Hij heeft haar tenslotte opgewacht bij de auto en haar telefoonnummer gevraagd."

Als dat niet het beste begin van de ultieme lovestory is, dan weten wij het ook niet meer. Het heeft in elk geval gewerkt: het stel oogt volgens Patty gelukkig. Zo gelukkig dat Patricia een huwelijk met haar nieuwe vriendje niet zou uitsluiten. 

"Patricia ziet in Maurice haar ultieme prins op het witte paard en wil dolgraag, en nou komt 'ie, nog één keer trouwen! Met alles erop en eraan", aldus Patty in haar column.

Maar wat blijkt nu? Patricia wil helemaal niet trouwen! Wel nee! "Ik heb gezegd: het is zo'n lieverd, daar zou je zo mee trouwen. Dat bedoelde ik gekscherend en zeker niet serieus. We zijn hartstikke gelukkig en ik geniet van iedere dag. Maar trouwen? Nee, no way. Op dat gebied is het wel genoeg geweest."

Geen bruiloft met veel bombarie dus, helaas. Wij hoopten al op foto's van Patricia in wit, Maurice in strak pak en duiven op de achtergrond, maar het lijkt er niet van te komen. Hopelijk bedenkt Patricia zich nog.

Te succesvol

Er zijn allerlei redenen om vrijgezel te blijven: geen behoefte aan een relatie, te druk met de carrière en helemaal klaar zijn met de liefde, maar afgelopen week heeft Lieke van Lexmond ons een nieuwe reden gegeven. Mannen konden haar succes niet aan.

Mannen waren "overrompeld" doordat Lieke het allemaal zo goed voor elkaar had.

"Mij maakte het helemaal niets uit dat ik meer verdiende of een keer extra betaalde als we uit eten gingen, maar andersom was het wel een puntje. Sommige mannen voelen zich daardoor toch tekortschieten", aldus de presentatrice.

Een serieus probleem dus: mannen die het niet aan kunnen dat vrouwen net zoveel of misschien zelfs meer kunnen dan zij!

Gelukkig is al gebleken dat niet alle mannen het probleem zien in dames die keihard werken voor hun geld: Lieke is inmiddels alweer een hele tijd gelukkig met Bas van Veggel. Die kon al het succes van Lieke wél aan.

Nieuwe liefde

Het was de week van de liefde: eerst Emile, toen Patricia met haar extra liefdesverklaring en bleek Rafael van de Vaart ook nog een nieuwe vrouw in zijn leven te hebben!

Een baby bij Sabia zit de toekomstige papa niet in de weg: hij heeft de negen jaar jongere Christie aan de haak geslagen. De Amsterdamse is meerdere keren op bezoek geweest in Sevilla en Rafael heeft het nieuws zelfs al zelf bevestigd.

"Ze is hier een aantal keren geweest en we hebben het leuk. Meer wil ik er niet over kwijt. Ik heb besloten niet meer naar buiten te treden met mijn privéleven. Daarvoor is er in het verleden te veel gebeurd", aldus Rafael.

Daarvan kunnen we natuurlijk aannemen dat hij het heeft over de scheiding van Sylvie Meis en de onstuimige relatie met Sabia, maar stukken spannender is het om te bedenken dat het gaat over de baby in Sabia's buik.

Want als we Duitse media mogen geloven is het toch echt onmogelijk dat de baby van Rafael is. De voetballer zat voor trainingen aan de andere kant van Europa toen Sabia zwanger werd, zo blijkt uit de berekeningen. Dus van wie is de baby dan?!

Rafael houdt nog steeds wijs zijn mond over de mysterieuze baby, dus we kunnen eigenlijk niet anders dan raden. Echt een mogelijke kandidaat is er echter niet en dus werken roddelbladen overuren om er achter te komen wie Sabia zwanger heeft gemaakt.