Iedere avond bieden we een overzicht van de belangrijkste gebeurtenissen op het gebied van muziek, films en series, media, cultuur, literatuur en achterklap. 

Nieuw album Adele staat in teken van goedmaken

Adele presenteert binnenkort haar nieuwe album 25. De Britse zangeres wil de plaat gebruiken om heel wat dingen goed te maken, vooral hoe ze met zichzelf is omgegaan.

"Mijn laatste album was een een uitmaak-album en als ik het nieuwe album een etiket zou moeten geven dan wordt dit een goedmaak-album. Ik ga het goedmaken, voor alles wat ik wel en niet heb gedaan. Voor de verloren tijd. Voor mezelf.  (...) 25 gaat over het kennismaken met mezelf, zonder dat te beseffen."

Lees het hele artikel

Vin Diesel is niet bang voor de dood

Vin Diesel zegt in gesprek met NU.nl geen angst te voelen als hij denkt aan de dood. "Dan zou ik niet mijn eigen stunts doen."

"Ik denk dat het een deel is van onze natuur. Het helpt je om het leven in perspectief te plaatsen en te waarderen", aldus de acteur, die in 2013 een van zijn beste vrienden, acteur Paul Walker, verloor.

Lees het hele bericht

Yolanthe Sneijder-Cabau weer thuis na bevalling in ziekenhuis 

Kersverse moeder Yolanthe Sneijder-Cabau heeft het ziekenhuis verlaten. Zij en vader Wesley Sneijder bevinden zich met hun kindje weer in hun huis in Istanbul. Hoe lang de presentatrice in het ziekenhuis heeft gelegen is niet duidelijk. 

"Dat is strikte, intieme privé-informatie die Yolanthe en Wesley in eerste instantie alleen met naaste familie en vrienden zullen delen."

Lees het hele artikel

Joris Luyendijk en Adriaan van Dis maken kans op NS Publieksprijs 

Joris Luyendijk, Adriaan van Dis en Esther Verhoef maken kans op de NS Publieksprijs. Tot en met 18 november kan door het publiek gestemd worden op het boek van het jaar 2015.

Ook De Stamhouder van Alexander Münninghoff, Kom hier dat ik u kus van Griet Op de Beeck en Gouden Jaren van Annegreet van Bergen maken kans.

Lees het hele bericht

Chris Rock presenteert opnieuw Oscars 

Chris Rock gaat opnieuw de Oscars presenteren. Eerder gingen er al geruchten dat de komiek gevraagd zou worden, maar nu is het nieuws ook bevestigd.

De 88e editie van de Oscaruitreiking vindt plaats op zondag 28 februari.

Lees het hele artikel

Lange Frans en ex werken even niet meer aan hereniging 

Daniëlle van Aalderen probeert de komende tijd niet meer om haar relatie met rapper Lange Frans te herstellen en ook doet ze zijn management niet meer. Door haar ziekte heeft ze daar voorlopig geen kracht voor.

"Ik kan niet meer bezig zijn met iets 'proberen' en met zijn carrière door middel van het management", zegt Van Aalderen. "Ik loop mezelf voorbij, het kost zo ontzettend veel energie dat mijn gezondheid achteruitgaat. Aan de buitenkant is niet veel te zien, make-up doet wonderen, maar helaas geneest dat de binnenkant niet."

Lees het hele bericht