Daniëlle van Aalderen probeert de komende tijd niet meer om haar relatie met rapper Lange Frans te herstellen en ook doet ze zijn management niet meer. Door haar ziekte heeft ze daar voorlopig geen kracht voor.

Dat vertelt ze aan RTL Boulevard.

Van Aalderen en Lange Frans kondigden eind 2013 aan dat ze gingen scheiden. De afgelopen tijd deden de twee, die samen een zoon en een dochter hebben, een poging hun relatie nieuw leven in te blazen. Zelf noemden ze dat 'probering'. Van Aalderen, die waarschijnlijk aan een spierziekte lijdt, heeft nu besloten de hereniging minder prioriteit te geven.

"Ik kan niet meer bezig zijn met iets 'proberen' en met zijn carrière door middel van het management", zegt Van Aalderen. "Ik loop mezelf voorbij, het kost zo ontzettend veel energie dat mijn gezondheid achteruitgaat. Aan de buitenkant is niet veel te zien, make-up doet wonderen, maar helaas geneest dat de binnenkant niet."

Samenwonen

Lange Frans woont niet meer bij zijn ex en de kinderen, al komt hij nog wel dagelijks langs. Volgens Van Aalderen, die ondanks meerdere onderzoeken nog steeds niet weet wat haar precies mankeert, is hun relatie niet definitief voorbij. "Maar ik denk dat ik mezelf nu op één moet zetten."