Patricia Paay wil trouwen met haar veertig jaar jongere vriend Maurice. Goede vriendin Patty Brard schrijft dat de presentatrice nog één keer in het huwelijksbootje wil stappen.

Dat schrijft ze woensdag in haar column voor Weekend.

"Patricia ziet in Maurice haar ultieme prins op het witte paard en wil dolgraag, en nou komt 'ie, nog één keer trouwen! Met alles erop en eraan. Hij heeft haar nog niet gevraagd, maar dat kan niet lang meer uitblijven", aldus Brard.

In een reactie laat Paay aan Bekendeburen weten dat er geen sprake is van een mogelijk nieuw huwelijk. "Ik heb gezegd: het is zo'n lieverd, daar zou je zo mee trouwen. Dat bedoelde ik gekscherend en zeker niet serieus. We zijn hartstikke gelukkig en ik geniet van iedere dag", laat Paay weten. "Maar trouwen: nee, no way. Op dat gebied is het wel genoeg geweest. Dat doe ik niet meer."

Ontmoeting

Brard schrijft in haar column dat ze de jonge vriend van Paay al heeft ontmoet: Paay wilde haar nieuwe vriend graag voorstellen aan haar vriendin. "Maurice blijkt een jongen die zich makkelijk aanpast, lekker meelacht en in allerlei accenten mensen nadoet. Intussen duwt hij drie borden zuurkool met worst en draadjesvlees naar binnen."

"Patricia met Rotterdams accent: 'Hij ken zo lekker eten joh, ik smeer elke dag acht broodjes voor hem voor op zijn werk. We staan elke dag om 6 uur, half 7 op en om 7 uur 's avonds wacht ik weer met smart op hem, dan heb ik hem zo gemist!'"

Paay en Maurice ogen volgens Brard gelukkig. "Moet hier niet gauw een reallifesoap van gemaakt worden? Wat een heerlijk verhaal!"