Khloé Kardashian heeft haar fans bedankt voor alle steun die ze heeft gekregen sinds haar ex Lamar Odom vorige week bewusteloos in een bordeel werd aangetroffen. 

Op haar eigen website schreef ze dinsdag een boodschap aan iedereen die haar heeft gesteund.

"De afgelopen week is ongelofelijk zwaar geweest. Ik ben dankbaar voor mijn familie, vrienden en fans die hun medeleven en steun betuigden en Lamar veel beterschap wensten. Ik wil dit moment benutten om iedereen van Sunrise Hospital te bedanken, onder wie de artsen en verpleegkundigen die zo hard en liefdevol hebben gewerkt. In hun bekwame handen is er ongelofelijk veel vooruitgang geboekt."

De zus van Kim Kardashian gaat verder: "Je kunt je niet voorbereiden op een ervaring als deze. Zonder de gebeden en liefde van mensen en de steun van mijn dierbaren, was dit alles moeilijk te dragen geweest. Bedankt voor jullie aanhoudende steun. God is geweldig! XOXO Khloé."

Odom ligt momenteel in het ziekenhuis om te herstellen van wat waarschijnlijk een gevaarlijke cocktail van drank en drugs was. Volgens berichten zou hij nierfalen hebben opgelopen als gevolg van het dagenlang feesten met een overvloed aan genotsmiddelen.