Roxeanne Hazes heeft geen contact meer met haar broer, André Hazes Jr. De zangeres denkt dat haar broer nu zijn "rebelse puberfase" doormaakt. "Vroeger was ik een rebelse puber, ging overal tegenin. Hij heeft dat nooit gehad, het kan zijn dat hij nú in die fase zit."

Dat zegt ze in een interview met Story.

"Hij werd door onze moeder heel erg vrij gelaten en mocht alles. Er was voor hem dus nooit aanleiding zo recalcitrant te worden als ik was. Die fase heeft hij overgeslagen. Het kan zijn dat hij nú in die fase van een rebelse puber zit. Dat zou wel het een en ander verklaren", aldus Hazes.

De zangeres wilde lange tijd niet praten over de veranderde band tussen haar broer, haar moeder en zichzelf. Haar broer deed echter wel zijn verhaal. "Ik praat er niet graag over. Kennelijk heeft André wel behoefte gevoeld om zijn waarheid te vertellen."

Monique

Het gerucht gaat dat Rachel Hazes de vriendin van haar zoon niet goedkeurt. Haar dochter zegt nu dat ze Monique eigenlijk niet kent.

"Ik heb Monique één keer gezien. Dat was een oppervlakkige ontmoeting en daarna zag ik haar nog even zijdelings bij de première van de film Bloed, Zweet en Tranen in april. Ik kan dus niet zeggen of ik haar leuk vind of niet. Ik ken haar gewoon niet. Ik houd me er verder ook niet mee bezig. Ik wil me richten op de leuke dingen in mijn leven."