Acteur Peter Paul Muller houdt van koken en bezoekt graag een restaurant dat bekroond is met een Michelin-ster. In de Albert Heijn zul je de 50-jarige niet zo snel aantreffen. "Ik heb een teringhekel aan Albert Heijn."

"Die winkel is veel te duur en ze verkopen bijna alleen hun eigen merk. ik ergerde me ook aan die reclames met Pipo de Clown. Maar voor het wc-papier en dat soort geneuzel kom ik er wel. Voor ik het weet heb ik toch weer die hele poepelepeee in mijn kar gegooid", aldus Muller in gesprek met Linda.

Liever gaat Muller naar de slager en de visboer of de groenteboer die klassieke muziek draait. En als hij buiten de deur eet, dan doet hij dat ook liever in een restauratie die daar gespecialiseerd in is.

Opgewonden

"Gelukkig zijn er de laatste jaren veel goede restaurants geboren. Ik kan ontzettend genieten van goed eten en zit me van tevoren echt te verkneuteren. Wanneer ik dan eindelijk aan tafel mag, ben ik zo opgewonden als een kind. Dan zie ik voor me hoe de keukenbrigade zijn stinkende best doet om onze borden zo mooi mogelijk op te maken."