Amanda Bynes is weer terug op het Fashion Institute in Los Angeles. Vorig jaar werd ze van de modeschool gestuurd, omdat ze vaak onder invloed van verdovende middelen in de les zou zitten.

Dat meldt TMZ maandag.

Bronnen vertellen dat de televisie-actrice donderdag weer is gestart met het volgen van lessen. Ditmaal zou ze het een stuk serieuzer willen aanpakken.

Bynes zou nu bijvoorbeeld tekenlessen volgen om te leren hoe ze kledingstukken kan schetsen. Die schetsen wil ze dan later verwerken tot echte kledingstukken. Een persoonlijke beveiliger loopt met haar mee over de campus.

De actrice zou inmiddels ook weer op zichzelf wonen in Los Angeles. Ze zou daarnaast regelmatig therapiesessies bijwonen.

Stoornis

In het verleden kampte Bynes met een drugsverslaving. Ook zat ze dronken achter het stuur en kwam ze in het nieuws nadat ze iemand in een nachtclub gekrabd had.

In oktober vorig jaar werd de actrice opgenomen in een afkickkliniek. Eerder zat ze al in een kliniek voor psychische problemen. Er werd toen een manisch-depressieve stoornis bij haar vastgesteld.