Kylie Jenner en Tyga krijgen veel negatieve reacties op hun relatie. "Je moet gewoon naar de leuke kanten van het leven kijken en gelukkig zijn", zegt Tyga in een vraaggesprek met fans op de website van zijn vriendin.

De 25-jarige rapper ging in op zijn relatie met de 18-jarige realiltyster. 

"Negen van de tien keer slingeren mensen negatieve en onware informatie over ons de wereld in", gaat Tyga verder, volgens People

Vrienden

Jezelf kennen, goede mensen om je heen verzamelen en gepassioneerd zijn over je werk is volgens Tyga het belangrijkste in het leven. "Je gaat slapen met de mensen van wie je houdt, wordt wakker met de mensen van wie je houdt en je brengt je tijd door met de mensen van wie je houdt", aldus Tyga. "Je kunt niet leven voor andere mensen."

Jenner had weinig toe te voegen aan de woorden van haar vriend. De twee lieten verder weten bijna nooit ruzie te maken. "Als we boos worden op elkaar, beginnen we meestal gewoon te lachen", vertelt Jenner. Een gezamenlijke hobby van het stel is eten en dat is volgens Jenner te zien aan wat extra kilo's op haar lijf. "We eten veel."