Presentatrice en seksuologe Goedele Liekens kan ook nog steeds van sekslessen leren. "Zeker! Ik zou bijvoorbeeld heel graag tantralessen willen volgen."

Dat vertelt Liekens zaterdag in een interview met Het Laatste Nieuws. 

"Dat gaat over een totaal andere manier van aanraken en over seksualiteit denken. Ik ben daar enorm nieuwsgierig naar", zegt Liekens.

Toch denkt ze niet dat ze zo'n cursus zomaar kan volgen. "Tijdens zo'n cursus moet je op een bepaald moment naakt in een groep bezig zijn. Ja, dat zou nogal moeilijk zijn in mijn geval, als bekend persoon. Zie je mij al in mijn blootje deelnemen aan groepssessies? Voor je het weet, sta ik op Youtube."

Onzeker

Liekens vertelt dat ze ook nog weleens onzeker is tussen de lakens. "Tuurlijk, ik heb het ook meegemaakt, een partner die mij constant het gevoel gaf dat ik niet oké was. Ik weet helaas heel goed wat het is om het gevoel te krijgen om niks voor te stellen, ook niet in bed."

"Mijn huidige lief Luc geeft mij absoluut niet het gevoel dat ik ook maar ergens onzeker over moet zijn. En toch kan ik mij in die gezonde relatie weleens onzeker voelen. Ik trek ook mijn buik in als ik uit de badkamer kom."