Taylor Swift heeft geleerd van de discussie die zij en Nicki Minaj in juli over Twitter voerden. "Ik sms nu met iedereen."

Dat zegt de zangeres donderdag in een interview met NME.

Swift kreeg het grootste aantal nominaties voor de MTV Video Music Awards. Daarop schreef Minaj op Twitter dat "het blijkbaar alleen mogelijk is genomineerd te worden als er in een video het slanke lichaam wordt gevierd".

De zangeres voelde zich aangesproken en reageerde op het bericht van Minaj. "Ik heb altijd niets dan liefde en steun voor je gehad. Het is niets voor jou om vrouwen tegen elkaar op te zetten." Waarna Minaj verbaasd reageerde: "Huh? Je hebt mijn berichten vast niet goed gelezen."

Sms'en

Uiteindelijk kwamen de twee muzikanten er uit, maar de Twitterruzie heeft bij Swift toch z'n sporen achter gelaten. "Ik sms nu. Als het lijkt alsof er iets verkeerd kan worden begrepen, stap ik meteen naar iemands management en vraag om hun nummer. Het is een belangrijke les die iedereen zou moeten leren in 2015."

k verstuur voortaan eerst een sms. Als er een misverstand lijkt te zijn zoek ik contact met het management van die persoon, vraag ik hun telefoonnummer en stuur ik een bericht. Het is een belangrijke les voor dit jaar voor iedereen."