Grace Jones voelde geen ziel bij Lady Gaga, toen de zangeressen elkaar voor de eerste keer ontmoeten. "Ik kon geen ziel vinden. Ik houd er van om tot de ziel van iemand te komen, en die voelde ik bij haar niet."

Dat zegt de zangeres volgens Us Magazine in een interview met radiostation SiriusXM.

Jones zegt niet te bedoelen dat Gaga zielloos is. De zangeres heeft het gevoel dat Gaga haar stijl en haar muziek kopieert en dat bevalt haar niet.

"We hebben elkaar drie keer daarna ontmoet, via Philip Treacy (een hoedenontwerper, red.) en, jongen, ik werd zo kwaad", aldus Jones, die vindt dat de hoedenmaker niet op hetzelfde moment met haar had mogen samenwerken, als met Gaga.

Hergebruiken

"Ik snap dat Philip geld nodig had, maar weet je, kun je niet even wachten tot ik mijn tournee heb afgerond voor je hergebruikt waar wij samen aan gewerkt hebben?", aldus Jones.

De zangeres heeft zich eerder kritisch uitgelaten over collega's. Zo heeft ze al eens gezegd dat Kanye West haar kopieert en ook Rihanna, Miley Cyrus en Nicki Minaj werden al eens door de zangeres beticht van het stelen van haar stijl.